Organisatie

Jaarcongres Salaris 2017
Donderdag 30 november 2017
09.00 – 17.00 uur
Beatrix Theater, Utrecht

Vragen over uw inschrijving
Telefoon: 088 - 5840 889
E-mail: klantenservice@vakmedianet.nl

Voor alle overige vragen
Telefoon: 088 - 5840 854
E-mail: opleidingenmanagement@vakmedianet.nl

Kosten en korting

  • Reguliere prijs € 575

  • Oud-deelnemers Jaarcongres Salaris, abonnees SalarisMagazine, abonnees PW en leden van de VNSa en/of NIRPA betalen € 495

Bedragen per persoon en excl. btw.

Gratis treinkaartje
Ook dit jaar komt u in aanmerking voor een gratis 2e klas treinkaartje. Dit kunt u uiterlijk 10 november aangeven bij uw inschrijving. Let op: het treinkaartje is alleen geldig voor treinreizen met de NS (andere vervoersmaatschappijen zijn uitgesloten). Bij inschrijving ontvangt u een treinkaartje alleen voor het Jaarcongres Salaris en niet voor de Masterclass Salarisadministratie.

Annuleren
Tot vier weken voor aanvang van het congres kunt u kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het congres bent u 25% van het inschrijfgeld verschuldigd. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van het congres bent u het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Meer in de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet.

Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet bv zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet bv, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vindt u hier.

Ook standhouder op dit congres?
Wilt u informatie over standruimte of sponsormogelijkheden neem dan contact op met:

Mieke Bensink
06-54948756
miekebensink@vakmedianet.nl

Camilla van Kampen
06-54948754
camillavankampen@vakmedianet.nl

Combikorting!

Profiteer van de combikorting en kom naar het congres én de masterclass Salarisadministratie.
> Ga naar het programma

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.