Topexperts

Inge Diepman Dagvoorzitter

Inge Diepman Dagvoorzitter

Inge was jarenlang één van de gezichten van het dagelijkse actualiteitenprogramma B & W. Ook presenteerde zij televisieprogramma’s als het Zwarte Schaap en Herexamen. Door haar brede kennis en professionaliteit is Inge Diepman een veelgevraagd dagvoorzitter en discussieleidster. Haar stijl is te omschrijven als ‘inhoud in humor verpakt’.

 
Peter Hoogstraten

Peter Hoogstraten

Landelijk vaktechnisch coördinator loonheffingen bij de Belastingdienst (spreekt op persoonlijke titel). Na zijn studie fiscale economie is Peter belastingadviseur geweest. Daarna is hij gaan werken voor de Belastingdienst in de (inter)nationale loonheffingenpraktijk. Nu is Peter landelijk vaktechnisch coördinator loonheffingen. Ook is hij docent bij het Register Belastingadviseurs, medewerker van Vakstudie Nieuws en spreekt hij op congressen, studiedagen en seminars. In 2015 verscheen van zijn hand het boek ‘Werkkostenregeling’.

 
Dik van Leeuwerden

Dik van Leeuwerden

Portfolio Product Owner Wet- & Regelgeving van ADP Nederland BV. Dik houdt zich al vanaf medio 1980 bezig met loonbelasting en sociale verzekeringen. De basis voor zijn specialisme legde hij bij de Belastingdienst. Na zijn tijd bij de Belastingdienst was hij een aantal jaren werkzaam als adviseur bij Deloitte. Door zijn brede kennis op het gebied van loonbelasting en sociale verzekeringen en zijn jarenlange ervaring is Dik een veelgevraagd spreker op congressen en seminars. Daarnaast publiceert hij regelmatig in vakbladen.

 
Frédérique Hoppers

Frédérique Hoppers

Frédérique is gecertificeerd advocaat pensioenrecht en arbeidsrecht bij Dirkzwager. Adviseren en procederen in allerlei pensioen- en arbeidsrechtkwesties is wat haar drijft en veel voldoening geeft in haar werk. Daarnaast verzorgt Frédérique regelmatig actieve en verrassende cursussen over pensioen- en arbeidsrechtvraagstukken aan werkgevers en ondernemingsraden. Publicaties van haar hand kunt u vinden op www.dirkzwagerarbeidsrecht.nl en www.dirkzwagerpensioen.nl.

 
Jeroen van den Hoven

Jeroen van den Hoven

Jeroen is hoogleraar Ethiek en Techniek aan de TU Delft en hoofdredacteur van Ethiek en Information Technology. Van 2007-2013 was hij oprichter/wetenschappelijk directeur van 3TU Centre for Ethics and Technology. In 2009 won hij zowel de World Technology Award voor Ethiek, als de IFIP prijs voor ICT en Samenleving voor zijn werk in Ethiek en ICT. Jeroen van den Hoven was tevens oprichter en tot 2016 Program voorzitter van de Nederlandse Research Council on Responsible Innovation. Hij is ook lid van de TU Delft Blockchain Lab.

 
Marjol Nikkels-Agema

Marjol Nikkels-Agema

Directeur CS Opleidingen BV. Marjol werkt sinds 1998 zelfstandig als consultant en trainer sociale zekerheid, zorg en Employee Benefits. Ze adviseert o.a. werkgevers en ondernemingsraden op het gebied van verzuim en de WIA en is een veelgevraagd spreker op congressen. Marjol doceert sociale zekerheid op de Post-Bachelor opleiding ‘Register Casemanagement’ in samenwerking met de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Ze is tevens auteur van boeken over o.a. verzuimmanagement en de Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen (WIA).

 

Save The Date!

Op donderdag 29 november 2018 vindt het 23e Jaarcongres Salaris plaats!
Schrijf het alvast in uw agenda!

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.