Inge Diepman

Dagvoorzitter

Journaliste Inge Diepman is bekend van veelbekeken en spraakmakende programma’s als Het Zwarte Schaap en B&W. Daarnaast maakt ze furore met Middageditie en de bekende quiz Herexamen. Met haar brede interesse en zeer ruime ervaring is zij een veelgevraagd spreker..

Peter Hoogstraten

Sessie: Actualiteiten uit Den Haag - Belastingplan 2022 en Mobiliteit (fiets, auto, OV-gebruik, mobiliteitsbudget)

Peter is landelijk vaktechnische coördinator loonheffingen bij de Belastingdienst (spreekt op persoonlijke titel). Na zijn studie fiscale economie is Peter belastingadviseur geweest. Daarna is hij gaan werken voor de Belastingdienst in de (inter)nationale loonheffingenpraktijk. Nu is Peter landelijk vaktechnisch coördinator loonheffingen. Ook is hij verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, medewerker van Vakstudie Nieuws, auteur van het boek 'Werkkostenregeling' en co-auteur van 'Wet DBA, van VAR naar modelovereenkomsten'.

Mikkel Hofstee

Sessie: Oermens 2.0 - Stress is van alle tijden (5 lessen van onze verre voorouders)

Mikkel Hofstee (1969), studeerde bestuurskunde in Leiden, na een jaar als uitwisselingsstudent in Japan te hebben gewoond. Na zijn studie werkte hij 7 jaar in het buitenland programma van ABNAMRO, waaronder in Johannesburg en Londen. In 2002 startte hij Lifeguard, een adviesbureau dat vitaliteitsprogramma’s bij bedrijven aanbiedt. Met deze organisatie heeft hij talloze managers, leidinggevenden, teams en medewerkers succesvol begeleid. Hij is 1 van de initiatiefnemers van de Amsterdam City Swim, dat inmiddels meer dan 10 miljoen euro heeft opgehaald voor de strijd tegen de ziekte ALS. Mikkel is getrouwd, heeft drie kinderen en woont in Maarssen.

Marjol Nikkels-Agema

Sessie: Actualiteiten Sociale Zekerheid en toekomst arbeidsmarkt

Marjol is specialist sociale zekerheid en directeur van CS Opleidingen. Dit is in 2009 opgericht als antwoord op de vraag naar hoogwaardige praktijkopleidingen, gericht op het verkrijgen van regie op de grote geldstromen in de sociale zekerheid. Met name waar het gaat om verzuim en arbeidsongeschiktheid. Marjol staat bekend om haar grote praktische kennis van sociale wetgeving en inkomensverzekeringen. Ze geeft les, spreekt geregeld op congressen en schrijft artikelen voor vaktijdschriften. Ook heeft ze diverse boeken geschreven over haar vakgebied.

Jan-Bertram Rietveld

Sessie: Update loonheffingen: wijzigingen 2022

Mr. Jan-Bertram Rietveld is loonbelastingspecialist bij EY. Hij adviseert werkgevers, ondernemingsraden en cao-partijen over fiscale aspecten van arbeid, waaronder aandelenregelingen, werkkostenregeling, en cao's. Jan-Bertram is spreker op congressen voor salarisadministrateurs en HR medewerkers. Daarnaast doceert hij loonheffingen aan belastingadviseurs. Jan-Bertram is hoofdredacteur geweest bij verschillende tijdschriften en boeken op het gebied van loonheffingen, zoals Salaris, SalarisMagazine, de Loonheffingenalmanak en het Jaarboek Arbeidsvoorwaarden en Medezeggenschap.

Chris Baelemans

Sessie: Actualiteiten Pensioen - En nu doorpakken!

Chris Baelemans is sinds 2016 CEO van Welten en Dukers & Baelemans. Beide ondernemingen zijn toonaangevende partners op het gebied van (flexibele) capaciteit, opleidingen en financieel klantcontact voor financieel professionals en financiële instellingen.  Chris studeerde internationale betrekkingen aan de rechtenfaculteit van de Rijksuniversiteit Leiden. Na zijn afstuderen was hij enige jaren werkzaam als parlementair medewerker in de Tweede Kamer en het Europees Parlement, waarna hij de overstap maakte naar de verzekeringssector. In 1993 richtte hij Dukers & Baelemans op. Dit opleidingsbedrijf is inmiddels uitgegroeid tot marktleider op het gebied van wettelijke verplichte en maatwerk opleidingen voor financieel professionals. Sinds 2015 maakt Dukers & Baelemans onderdeel uit van Welten, dat al ruim 25 jaar is gespecialiseerd in het ontzorgen van financiële dienstverleners door middel van interim capaciteitsoplossingen.